söndag 19 november 2006

Dirty fuckin’ Mischief och nyårsjävlaafton

”Tänkte faktiskt att jag skulle skicka dig ett brev
Eftersom vi aldrig pratar eftersom vi aldrig ses”


Sambo-Therese och hennes nyfunna juristvänner hänger i rockbaren och skrattar och surrar som bara flickor kan. ”Ååååh” tänkte jag och gick in i mitt rum, stängde dörren och tänkte smacka på nån hårdmetal på stereon. Som kontrast liksom. Men det blev senaste Thåström-plattan och hans inledande ord passar ju som fint i det här sammanhanget, i den här bloggen. Ja, jag tänkte faktiskt skriva er ett litet ”brev” eftersom vi iaf sällan pratar och väldigt sällan ses. Så är det. Och jag har ju varit ovanligt död på den här bloggen (fast det är ju många av er andra också) den senaste tiden. Nä, skärpning för helvete! Och Kriz din jävla fjortis, istället för att skriva blogginlägg under din användare på Apberget så kan du ju istället lägga in den texten här på bloggen eller hur?

Det har varit lite av en hektiskt tid sen jag skrev senast. Då skulle jag se Rikard III med bög-Wolff och det var hur jävla bra som helst. Gå och se den ni som har chansen framöver. De uppträder på lite olika ställen i detta avlånga land (som egentligen borde vara en klump) och ni kommer att tacka mig och säga ”fan vad coolt det var! FUCK YEAH!” eller något liknande.

”svenke säger:
när kommer "the svenkedown" upp?. ” – smackar svenke till med på msn. Ja, han syftar på fetfyllabilder som jag ska lägga upp. I veckan svarar jag. Jä. Men fetfylla känns ju ovanligt jävla tråkigt just nu bara. Shake har ju lagt ner sen länge och vill bygga om den först innan han lägger upp några bilder och Färne har ju slutat festa också så det är liksom inte så kul att hålla sidan levande själv. Hela tanken med den är ju att vi ska kunna kolla in varandras fester och ha koll på varandra den vägen. Men men.. dags för en ny överkuck? Annars är ju risken stor att FF dör av totalt och det känns fan inte kul. Och när jag frågat efter idéer och pepp här på bloggen får jag inget gensvar ändå.

Fuck! Hur ska jag ta igen allt som jag inte skrivit om? Det var liksom alldeles för länge sen. Äh, jag cp-bloggar lite så får man se vart jag hamnar. Fuck it. Om Thåström sjunger om en söndagmåndagsång så får detta bli en söndagmåndagblogg!

Jobbet har varit lika hektiskt som vanligt. Jag känner mig jävligt överstressad på jobbet och måste och brukar ta en öl eller två bara för att lugna mig efter arbetstid. Tragiskt jamen visst. Men vi har och försöker ta in nytt folk så att vi kan lägga över lite jobb på dem. Sådan är tanken iaf och det ska bli intressant att se hur det blir. För annars går jag nog in i väggen. Det skulle vara kul ändå. 25 bast och överarbetad och magsår och all fanskap. Och så får jag massa bidrag. Men då stoppar Alliansen det och jag får inga bidrag alls och jag får böter för jag inte klarar av att söka jobb och får -12 spänn om dagen och sen blir jag så deprimerad och desperat så jag rånar en värdetransport och flyttar till Spanien och blir tjurfäktare!

Men skit i jobbet nu och koncentrera er på Dirty Mischief. Vi har en egen replokal nu och den är finfin och det känns ju kanon. Och vi har haft två (!) spelningar sen jag skrev senast. Japp, en i tisdags på Scharinska och en i fredags på Studion. Arrangörerna ringde veckan innan och frågade om vi ville spela. Bara sådär liksom. Och naturligtvis tackade vi ja. Sen har vi en kommande spelning på gång på Hamnma
gasinet torsdag 30 november. Och vi ska se till att fixa en på Julfesten i Ö-vik fanimig. Det känns kanon. Spelningen på Scharinska i tisdags gick bra. Vi hade grymt bra ljud och så men tyvärr kom det ganska lite folk. Vi hade som inte hunnit göra så mycket reklam och den nystartade rockklubben (som för övrigt heter Rockbaren) på tisdagar på Scharinska har inte pågått så länge. Men fuck it, det var skitkul och vi gjorde en bra spelning. Men höjdpunkten var på Studion i fredags. Vi spelade på ett arrangemang som hette Shadow Of Metal och grundtanken var väl att det bara skulle vara metal-band (med en viss betoning på power metal) som skulle spela. Men vi fick förfrågan att spela så det var kung. Vi spelade som andra band av fem maximalt och det var ca 150 pers som såg oss vilket är en jävligt bra publiksiffra. Ljudet var kanon också och det var den största scenen som vi lirat på. Vår 17:e spelning och lätt vår bästa. Helvete vilket röj det var och Petter var glödhet. Jag hade adrenalin i kroppen dagen efter. Vi är grymt nöjda med spelningen och vi har fått mycket bra respons så det lovar gott inför framtiden. Nu ska vi försöka fixa lite fler spelningar på andra håll än Ö-vik och Umeå och lira in en ny demo. Jä, Dirty Mischief lever!


Jag har insett att julen snart är här. Och det är ju skrämmande. Det enda braiga med det är ju att Wii snart är här och att man får träffa er alla på Maxkvällen före Julafton och supa ner er på Juldagen. Kriz, du ska med denna juldag. Inte vara hemma och böga! Juldagenfesten är allt annat är överskattad! Kolla in fetfyllabilderna vettja!

På tal om Wii. Jag har sett vilka gamla NES-lir som man kan ladda ner som släpps i samband med hela releasen för Wii och jag fick därmed en NES-feber utan dess like. Fan fan.. vad sugen jag är på att lira spel som… Zelda II, Cobra Triangle, Mega Man 2, Simon’s Quest, Faxanadu, Excitebike, Ice Hockey, Life Force (upp, upp, ned, ned, vänster, höger, vänster, höger, B, A, START!), Track & Field 2, RC Pro Am (Helvete Johan Persson, kommer du ihåg det spelet?! När man kör radiostyrda bilar! GAAAH!)


Nä, nu blev jag för psyched och klockan blev mycket. Nu, mina vänner, ska jag borsta tänderna strax och lyssna på senaste Maiden. Och drömma drömmar om kärlek och krig. Och om Gud och om gudar.

Men viktigast av allt (och det här ska ju bli slutknorren på mitt blogginlägg) måste jag ställa följande fråga:

VAD
HÄNDER

NYÅRSAFTON?!

Japp, den eviga frågan som dyker upp varje jävla år. Jag har noll koll som vanligt och inget planerat och tänkte därför kolla upp med er vilka planer som finns. Jag vet att några av er redan har bestämda planer (som att lilläschken ska upp till fjälls och att Hugo befinner sig i Kanada) men ni andra då? Hur ser planerna ut? Hur ser idéerna och förslagen ut? Va va? Senast blev det jag, Teddy och Färne som styrde upp här i Umeå. Det blev ju trevligt tillslut men i år känner jag verkligen inte för att vara varken i Umeå eller jävla Ö-vik. Kanske Stockholm. Nåväl.Hejdå.


Erik A. Perssonrawk@dirtymischief.se

10 kommentarer:

 1. Man blir som aldrig besviken på din cp-blogg, för att du är cp! Finfint!

  SvaraRadera
 2. Tack mamma! och jag blev överväldigad av ditt senaste inlägg på din blogg också. Finfint tycker jag. Men du är fortfarande cp du med.

  SvaraRadera
 3. Funderar starkt på att vara i sthlm på nyår. Hoppats ltie på att genom att vi ändå är rätt många söder över att vi kunde fixa nått i sthlm?

  msåte ändå vara söder över. Har fett med tentor som måste bakas samt så har jag och cissi inte firat någon högtid tillsammans så funderade på det.

  men nyår är alltid en favorit med sina vänner i norr. men kan vi inte fören gångskull låta de som jobbar ta sig till sthlm? har fan kuk med pengar.. kanppt så attjaghar råd att ta sig hem i jul.

  SvaraRadera
 4. Färne slutat supa.. ja det låter som ett omslag på kvällsblaskan.. Ack så hårt det låter. Har dock fester att lägga upp. men känner lite som du erik. Att det är ingen som säger wow för fetfylla längre.

  samthar jag ingen hel kamera och vetefan hur jag ska få råd att skaffa en nu eftersom jagska bekosta en ögonoperation. vilket även gör att jag inte kan festa på ett tag. att jag inte kan festa beror även på att jag knullar massa skolarbeten varje dag å det jävliga är att de ibland rövknullar mig tillbaka med underkänt uppdunkat i min ryggrad.

  det går utför för färne just nu. hoppas på att ladda batterierna i norr.

  SvaraRadera
 5. sthlm på nyår är det som låter mest på just nu helt klart. JÄ.

  SvaraRadera
 6. Funderat på vart som vore kung att vara. samt omman ska drapå stan sedan om man är i sthlm. tycekr de tvekrar jävlgit hett också att vara där då. lättast att få med danne och rubbat av människorna.

  sedan är det en ny grej och inte bara umeå som det varit några år nu. JAG SER STHLM SOM VINNARE 2007 FÖR NYÅRSFIRANDE!

  SvaraRadera
 7. Jag tycker ni ska spela Pro-Am på nyår.

  SvaraRadera
 8. öhh fattar nada å vem fan är jay?

  SvaraRadera
 9. Jamen det var ju ovanligt Färne! ;)
  Jay är Johan Persson

  SvaraRadera
 10. har aldrig fattat er internet-relation.. okrååå.. my bad!

  SvaraRadera

Instagram

Copyright © rawk | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com