torsdag 2 november 2006

Rikard III


Jag har en skitdag på jobbet idag. Och jag känner mig stressad som satan för det är som fullt upp. Stress i hela kroppen. Jag och min arbetskollega Jonas tror att vi kommer att gå in i väggen typ imorrn. Och magsår. Och all fanskap. Jag börjar ju blir gammal ju. Så då är det väl sådant som tillkommer? Äh, det vänder imörrn.

Istället ska jag försöka smygpeppa lite för mig själv. Om några timmar ska jag på Sagateatern med mina goda vänner och se när Rikard Wolff spelar huvudrollen i Rikard III.

”En karusell av intriger, förförelse och mord. I dess mitt en ond demon, en misshandlad underdog, som anser sig vara mer skapt till hat än kärlek. – En dröm för varje skådespelare, säger Rikard Wolff om Rikard III . längd: 2 tim 30 min inkl paus”

Jag tycker det känns hur spännande som helst. Teater har jag inte varit på sen mellanstadiet typ och det här är ju på en helt annan nivå också. Herr Wolff är ju en stor (nåja) skådis och det är ju en tuff klassisk Shakespeare-pjäs. Jag tycker det faktiskt är skitcoolt med teater eftersom det är då som skådespeleriet verkligen används. Men coolast av allt är att musiken ENBART består av NINE INCH NAILS. Ytterst passande eftersom det är en fasanfull cpcp-pepp kring Herr Reznor och hans liveband för tillfället. Jä, blir intressant att se om det var värt att gå eller inte.

Helgen ser jag fram emot. Ska dricka lite bärs och softa. Och se Khoma live på lördag och Miskovsky. Och kika på lite möbler. Jä. HEJDÅErik A. Persson
rawk@dirtymischief.se

4 kommentarer:

  1. det var jäävligt värt! skitcoolt med teater. och Wolff är cool fast han är jättebögen.

    SvaraRadera
  2. bögar rules! och även så flator. richard brukar jag se ganska ofta i sthlm faktiskt! med sin bebis.

    SvaraRadera
  3. Cool. brukar han gå omkring med Jonas och Mark då eller?

    SvaraRadera

Instagram

Copyright © rawk | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com