fredag 1 december 2006

Dirty Mischief blev utskällda på Hamnmagasinet (!), The (International) Noise Conspiracy ikväll (!) och Juldagenbiljetter!

Ojoj, vilken rubrik. Veckan har gått fort som vanligt igen, det börjar kännas lite tjatigt att säga det gång på gång men jag hinner inte med ett skit känns det som. Det säger bara SMACK och så är det fredag igen. Jag har hunnit med ungefär hälften av allt jag har tänkt att göra men så är det. Fullt ös från början till slut. Jääaa!

Igår hade vi spelning på Hamnmagasinet. Det var Nostalgi på temat och tanken var att banden som lirade (5 st?) var nostalgiska på det sättet att det var längesen de spelade och sådär lite kultförklarade. Typ. Och så var vi där också. Även om vi ännu inte blivit nostalgi-förklarade så hade vi ju blivit tillfrågade att spela så det kändes kul och vi fick spela som andraband. Trots att vi började lira strax efter 19 så var det ändå helt okej med folk, kanske 80 pers eller nåt liknande? Dock så blir det aldrig nåt vidare röj på Hamnmagasinet, nyktert ställe som det är. Men vi hade några tappra själar längst fram som röjde på, där Zacke och Megaleif-Dave var bäst. Det blev dock en mindre lyckad spelning av flera anledningar. Först och främst var ljudet inte särskilt jättekanon. Jag vet inte, men av nån anledning så brukar ljudet på Hamnmagasinet vara rätt burkigt och så var det igår också. Sen så var trumsetet som Kriz lirade på helt värdelöst och föll som sönder lite då och då under hela spelningen. Under solopartiet i Coming For You lirade vi typ bara gitarr och bas en liten stund. Så Kriz var förbannad över detta och så var också vi andra. Men det är ju sånt som händer. Det sämsta var dock en av arrangörerna som betedde sig så djävulskt oprofessionellt så det var pinsamt. Vi brukar ju som alltid skvätta och spotta vatten på varandra och publiken under våra spelningar. Det har vi som alltid gjort. Och så brukar vi avfyra en konfettibomb också och det brukar som inte vara några problem. När vi hade hunnit igenom setet och skulle köra sista låten så springer en av arrangörerna fram och skriker att vi har slut på speltid och att vi inte får spela nåt mer. Dessutom skriker han att vi ska städa upp vatten och allt skräp och bla bla. Först och främst hade vi ju inte fått veta hur lång speltid vi hade så vi siktade på 30 min och det brukar som inte vara några problem. Och om har dragit över så kan de ju komma fram och viska det och inte skrika och skälla ut oss inför all publik. Sen ang. vattnet och konfettin så borde han ju ha skött det smidigare också. Om han tyckte det var fel så får han väl prata med oss efteråt och diskutera det hela istället för att gorma som en jävla idiot. Han menade också att vi hade gått på två (!) minuter för sent när vi började spela. TVÅ JÄVLA MINUTER. Åh, vilken katastrof... Men men.. vi fick snopet avbryta spelningen innan vi hann köra vår avslutningslåt, hade som inget val även om vi var jäävligt nära att köra igång ändå bara för att jävlas. Kriz och jag tog ett snack med killen efteråt och han höll väl med om att han kunde ha skött det hela lite smidigare men han babblade ändå på om att vi hade slängt vatten över hela scenen (öööh, nej) och att vi hade gått på för sent (två jävla minuter!).

Men det kom fram lite folk efteråt och berömde oss iaf och det är det viktigaste. Och en grabb sa att han lätt skulle vara med och slå ner den där arrangörsnollan. Så det är kung. Haha.

Men fuck it, efter spelningen fick vi höra att MODO ledde med 6-1 mot Timrå så vi gick på Olles och såg sista perioden där och det var en njutelse och MODO vann med 8-1 och kommer att ta SM-Guld. Och jag firade med en Bloody Mary och den var god.
Men ikväll är det något helt annat som gäller. Då lirar nämligen The (International) Noise Conspiracy live på Scharinska! Och ni som inte vet vilka dom är behöver egentligen bara veta att de är ett av världens bästa liveband (lätt på min tio-i-topp-lista) och har samma producent som Metallica – Rick Rubin. Kolla in det här liveklippet och njut!
Juldagenbiljetterna är uppstyrda nu som ni vet. Det blir O’learys som gäller. Där har vi inte varit förut så det blir lite variation. Däremot ska Teddy visst fira Jul utomlands så vi får isåfall fixa en ny juldagenförfestlokal! DO IT!

FREDAAAAAAAAAAAGSPEPPEN SA JA!
Erik A. Persson
rawk@dirtymischief.se

3 kommentarer:

 1. JUST GIVE ME A BLACK MASK BABY!
  Fifan vad jag hoppas på en setlist utan dess like. FYFAN!
  Och AIK KOMMER ATT TA SMGULD SOM FAAAN! HELA TIN!

  SvaraRadera
 2. hah ja gårdagen va liteutav en cirkus.. eller ja iaf arrangören som måste ha haft the worst day in the history of time och sen tog ut det på er.. men bäst va ju endå när han skällde ut jonas för ingen anledning heller haha.. ja humor i kubik...

  SvaraRadera
 3. ja du jag har råkat ut för likande sak idag. Folket i branchen kan ibalnd vara förjövligt korkade!

  Tar upp detta någon dag framöver när jag lugnat ned mig. är just nu lite för förbannad för att ta upp det.

  SvaraRadera

Instagram

Copyright © rawk | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com