fredag 1 juni 2007

Hej hej hejsan alla. Imorgon är det klassträff!

Det är fredag och det är eftermiddag. Och dagen är hur lång som helst känns det som. Dagen går ovanligt segt. Jag sitter ensam på mitt rum här också. Vi är inte så många här eftersom de flesta jobbar halvtid numera. Så det känns lite ödsligt.

Efter jobbet tar jag bussen hem till Ö-vik och softar med mor, far och Luke ikväll. De skulle bjuda på grillat. Nice bajs. Men det är morgondagen som är den egentliga anledningen till att jag drar ner till min kära sm-guldstad. Imorrn är det nämligen en sån där klassträff. Det var tio år sedan jag gick ut högstadiet och företaget Pigalle (?) jobbar med att dra ihop såna där stora klassträffar. Imorgon kväll kommer en jäkla massa 81:or stråla samman i Ö-vik. Typ alla 9-klasser som fanns. Från vår klass ser vi ut att bli 15 pers. Vi var 24 i klassen. Det tycker jag är bra. De flesta som inte kan har godtagbara ursäkter såsom utlandsresor och grejor. Däremot är det några som jag är lite sura på för att de inte ska komma, speciellt eftersom de har ganska mesiga ursäkter. För helvete, en sådan här träff händer en gång liksom. Jaja, jag nämner inga namn. Kul ska det bli iaf. Jag ser fram emot det. Och det ska finnas en fotograf som tar kort också. Hm, vad gör fotografer annars? Hihi. Ja, de äter, sover och skiter som alla andra förstås!

Äh, jag är trött.

André är hemma igen som sagt. Jag ska försöka få tid att hälsa på honom när jag är hemma. Han och Anna verkar ha skaffat sig ett hus för övrigt. Exciting shit. Förmodar att det är där alla deras kommande kids ska växa upp. Höh. Men det borde han själv skriva om på blöggen.

1 juni och det är sommar. Men det känns ändå fel på nåt sätt. Våren gick fort som vanligt. Smack. Det är sommar. Ingen chans till att ta det lugnt inte. Nä.

Vad är jag peppad på då? Jo, festivaler. Jävla fredde dread bread skickade mms-bilder på när han har på sig sitt Rock Am Ring-festivalband igår. Fan och helvete! Jag vill också vara där ju. Imorgon ser han Machine Head tillsammans med x tusen andra metalfans. Jag är så jävla avis. Det ser dock tyvärr inte ut att bli nån riktig festival i år. Men det blir ju Neurosis och Kastrullica istället. Inte dåligt inte.

Sen borde man ju smacka Gatufesten i år igen kanske. Den var så satans kul och enformig på ett suveränt sätt ifjol. Vad säger du, Nordinjävel?

Just ja, Culten lirar på Storsjöyran. Det kanske skulle kunna vara något. Vem vet. Jag tror på spontaniteten i sommar. Det låter bra. Culten har jag velat se igen hur länge som helst. Ifjol senast när jag såg dom på Close-Up Festival så var jag så bakis så det var som lite konstigt på nåt vis.

Vad är mer peppande då just nu för mig här i min huvudvärk? Jo, jag får en ny häftig DELL-dator på måndag om schenker håller vad de lovar. Spännande? Ja, det är det faktiskt. Även om jag bara sådär allmänt är less på vårt datasamhälle. Datorer är framtiden. Men vilket jävla liv egentligen. Sitta och pressa ett tangentbord resten av livet liksom. Nä, jag vill vara förband till Metallica. Eller åtminstone till Danko Jones. Hm, det senare tror jag faktiskt på. Så jag måste slå högre.. ok, Metallica är lite att ta i men Monster Magnet vore en dröm. Nu när Wyndorf verkar ha börjat med droger igen så kan man ju åtminstone få dricka bärs med karln. Och gå på strippklubb. Och övertala stripporna att komma upp på scenen och strippa och ha sexuell aktivitet på varandra dagen efter när vi lirar. Och sen bli utkörda från staden med polisen efter oss och peka finger. Rock. Men det ska bli kul med en ny dator. Och då lovar jag att uppdatera FF FF. Fattar du?Dimebag. Jag kollade nyss igenom massa youtube-klipp. Såna där tribute-grejor. För Dimebag alltså. Och jag blev rörd. Satan också. Av alla gitarrsnubbar som finns så var ju för tusan Dimebag fel man att mörda. Ja förutom Hetfield då. Ja, fanimig så tror jag nästan Kirk kommer under Dimebag. Eller jag vet inte. Så kan man inte tänka. Grr. Dimebags dödspolare Zack Wyldes låt In this River… eller.. det är ju black label society.. men just den låten.. så fin så. Jag saknar Pantera och riktigt jävla metalsväng. Machine Head finns där iaf. Och nu skriver jag dåligt. Jaja, Dimebag 4-ever. Jag tycker vi ska ha en Panterafest snart. Vad säger ni pöjks?

Precis nu fick jag ett mms från min snygga flickvän där hon visar en djuptallrik med ca 35 jordgubbar med kommentaren ”muns” under. Jä. Jordgubbar ska jag be morsan köpa nu när hon ska dra och handla.C YO


2 kommentarer:

  1. Gör du en babbel?
    Som sagt, denna blödighet. FAN OCKSÅ!
    Wyndorf vill jag ha! Ge mig!

    SvaraRadera
  2. vadå "gör du en babbel?"? Wyndorf är bäst. Och snart i rampljuset igen

    SvaraRadera

Instagram

Copyright © rawk | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com