onsdag 29 augusti 2007

”Du kan behålla kvittot.”

Jag går på ICA Gourmet varje dag i stort sett. Och när man handlar så vill man ju sällan ha kvittot eller hur? Så då måste man säga ”du kan kasta kvittot” eller om kassapersonen frågar så säger man ”Nej, behåll det” osv.. Oftast säger man ”Du kan behålla kvittot” och efter att man säger det varje dag så börjar det tillslut kännas roligt och lite patetiskt. Jag brukar försöka variera det lite grann. På morgonen när jag är sur och har Neurosis i hörlurarna så brukar jag titta åt ett annat håll och visa med mitt kroppsspråk att jag inte vill ha nåt kvitto. Är jag på bra humör så kan man vara lite flörtig och säga ”du, det där kan du behålla vettja tihi” eller liknande men oftast blir det ”Du kan behålla kvittot”. Jag finner det hursomhelst lite komiskt.

Upp och ner är dagarna. Sista tiden har den varit gay och neråt. Jävla jobb. Blir tokig ibland när allt fungerar skit och så. Och jag har huvudvärk. Jag har lovat min mor och far att försöka sova bättre men det har inte fungerat så jättebra. Inatt sov jag dock mycket bra. Jag sover bättre när Linn sover över. Men jag sover nog för lite ändå. Jag tror jag måste börja ”göra kväll” nån timme tidigare helt enkelt. Det har jag försökt med i minst tio år. Jag fortsätter försökandet.

Efter sommaren kommer alltid en sån här period då det plötsligt blir lite tråkigare i vardagen. Och det beror ju på.. vardagen. Jobbet, dag ut och in ni vet, och det börjar bli regnigt och kallare och man kan inte sitta på en uteservering och softa längre. Förjävligt rent ut sagt!

Och det finns inte lika mycket saker att se fram emot. God damn, jag är t o m ärligt less på att festa. Så jag tänkte köra en nykter period. Om det inte dyker upp något spännande. Så det så. Sista tiden som jag har varit ute så har jag bara känt ”nja”. Jag brukar ha skitkul, nu har det mera känts som att det blir samma sak hela tiden. I fredags var det dock kul när Zacke bjöd jag och Kriz på allt och Zacke påstod att Black Metal och Nazism är samma sak. Dessutom skulle han hoppa på två snubbar som hade blivit irriterade för att Zacke snodde DERAS läsk, vilket dom insåg men lät honom vara. Zacke är dum i huvudet i fyllan. Det är han annars också ibland. Han frågade mig helt seriöst idag om det är Johnny Cash eller NIN som gjort HURT-originalet. Åååååh, just det brukar jag ta upp som exempel på folk som inte har koll på musik. Sopa. Och Zacke trodde att Cash hade skrivit låten från början.. Jaja, han må va dum men han är ju schysst när han bjuder på alkohol och dessutom så fixar han gigs till Dirty Mischief. Så jag tror att jag behåller honom som polare ett tag till.

Jaja, man får börja peppa lite framtida grejor då. Jag ska snabblista lite saker här och ni får gärna fylla på..

- MODO Hockey. En ny säsong börjar snart och då kan man lägga 2-3 kvällar i veckan på det. Blir kanon. Peppen är redan total. Vi ska göra det omöjliga och försvara vårt SM-guld.

- Nya skivor. DOWN framförallt. Framför ALLT. En ny Grohl Fighters kan ju bli intressant också. Och Monster Magnet ser jag fram emot så inihelvete. Vad har jag glömt för skivor?

- Machine Fuckin’ Head i sthlm på Luciavakan. Har inte sett dom sen 2001, första och enda gången. Skandal javisst, men ödet har ju velat annorlunda. Jag ska börja springa mer på kvällarna nu så jag orkar med en timmes lång Circle Pit.

- En ny demo skall spelas in med världens smutsigaste band – Dirty Mischief. Vi börjar om 2 helger. Demo tryckt och klar början på oktober. Förvänta er klös och leva djävulen. Vi kommer att tillbringa några helger i Ö-vik, det blir kul.

- Tv/data-spel. Speldjävulen (som min far har pratat om sen jag var en liten skit) har drabbat mig återigen och jag spelar mer spel än nånsin. Både nu när jag har ny häftig dator och så lirar jag på PS2, Wii och min DS. För tillfället lirar jag FF3 till DS:n då. Ett spel i taget! Och jag måste klara varje spel jag lirar. Om jag tycker det är värt det alltså. Men ytterst snart måste införskaffa PS3:an. De riktigt stora titlarna börjar komma nu. Även om Heavenly Sword verkar vara en liten liten besvikelse så är jag sjukt sugen på att spela det ändå. Och alla andra kommande storlir. Fuck yeah.

Ha, jag lurade radiotjänstsnubben idag igen! Han gick framför mig in i huset när jag kom hem nu efter jobbet. Snubben gick med sin lista och tittade lite misstänksamt mot mig sen tog han hissen upp på femman (jag bor på fyran). När jag började gå trapporna upp så viskade min granne till mig och varnade mig och berättade att snubben som gick in i hissen var just radiotjänstsnubben. Så jag tog hissen upp till sexan istället och tittade på lite försiktigt när han gick och plingade på hos alla. Sen när han gick vidare så låste jag upp dörren och gick in. HA! Jag ska fan undvika så länge som möjligt att betala. Kan en rik överklasskärring till moderatdjäveaul slippa att betala i 16 år för att det är mot hennes politiska åsikter eller hur hon nu sa så ska jag kunna slippa också. Jä.

4 kommentarer:

 1. Du är så radikal! Ät middag med mig och Julie imorrn! Jaah!

  SvaraRadera
 2. du glömde ju för fan high on fire - Death Is This Communion. Släpps samma dag som Down - Over the Under

  SvaraRadera
 3. middag done.

  High on RÖV! FUCK YES!

  SvaraRadera
 4. Jag ringde strax efter nyår och sa att tv'n gått sönder på nyårsafton, no questions asked och det kändes trovärdigt.

  SvaraRadera

Instagram

Copyright © rawk | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com