tisdag 11 september 2007

Dröm om Dime!


Jag sa hejdå till min nyvakna tjej imorse som fortfarande halvslumrade. Hon berättade då att hon precis hade drömt om Dimebag. Linn ägde ett hotell som rödskägget bodde på. Där uppträdde han med en låt som han hade skrivit och tillägnat Linn. Amazing!

Man vet att man har en suverän flickvän när hon drömmer om Dimebag!

RIP DIMEBAG!

6 kommentarer:

 1. Haha, fan va kung.

  Till och med jag, som i vanliga fall aldrig kommer ihåg mina drömmar, har börjat drömma som satan. Måste vara något i höst luften.

  SvaraRadera
 2. SÄRSKRIVNING!

  fan, jag drömmer inte ett skit. Jag vill också drömma om Dime!

  SvaraRadera
 3. haha, den där va ju nästan rolig. skulle vara ännu fulare om man tolkar det som att jag har glömt ett kommatecken

  SvaraRadera
 4. Fan va äckligt att drömma om en skäggig rockerslusk. Jag har tre gamla drömmar med kändisar som jag kommer på så här på studs. Dom var med Kathleen Robertson (Beverly Hills 90210), Shaznay Lewis (All Saints) och Paris Hilton. Pinsamt med Paris jag vet, men det var säkert tre-fyra år sedan. Vad det nu är för försvar.

  SvaraRadera
 5. fan tänk om det är så att hon önskade att du var dimbag? hmm *skrattar*

  SvaraRadera
 6. Men johan, det är en viss skillnad på dessa drömmar. Du drömde ju garanterat våta drömmar om dessa hollywood-bitches.. Linn drömde om min generations största gitarrhjälte som lirade.. fuckin'

  FÄRNE. dimEbag skriver man för helvete! och ja, jag ÄR Dimebag

  SvaraRadera

Instagram

Copyright © rawk | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com