tisdag 22 januari 2008

Metallica släpper nytt i... SEPTEMBER?!

Min "comeback" till denna blogg tänkte ju handla om balla 2007-listor och om allmän pepp hittan och dittan. Först och främst tänkte jag skriva om nya Meshuggah som jag råkade tanka från Svenkes eminenta cp-ftp, jag fick en tokadrenalinpepp när jag hörde första spåret. Och jag fortsätter att lyssna nu högt som fan i mina hörlurar. Meshuggah!

Men nu till de där förjävliga nyheterna. Svenke, som ska vara först med allt den jävla metallica-nörden, msn:ar följande:

"svenke säger:
försenad metallica alltså"

Jag går in på Blabbern och läser följande:
"The release of Metallicas new album has been delayed again, sources from the band's record label told Stereo Warning.
The album is now expected to hit the stores in September. Originally Lars Ulrich said it would be out in February, then the release was delayed till April. With the band still in the studio, it was clear that April was not gonna happen."

Om detta stämmer så är det ett jävla helvete. Godkänner inte Rick Rubin ett jävla skit eller? Är ungarna mer än första prioritet. Har inte Het hittat nåt tufft röstläge som är värt att spela in? Lirar Kirk bara Load-solon, kan Lars inte överhuvudtaget spela in dubbelrövar längre? Suger Trujillo egentligen och är egentligen bara en cool snubbe? I don't know.. Deprimerande skit hursomhelst. Fan också.


EDIT
... och nu har jag haft terapi med mina metallica-vänner på metclub-forumet i 20 minuter och jag har inte tappat hoppet ännu. Vi får helt enkelt vänta på att Metallica bekräftar det hela eller helt enkelt förnekar. För om man tittar på en massa spännande detektiv-fakta så talar det mesta fortfarande för att ett nytt Metallica-album släpps i vår. Gaah

5 kommentarer:

 1. Jag ser bara posivita saker i det här. Det kommer bli sjukt jävla bra. Visst fan är väntan oliderlig men vad har vi för alternativ? Säg att dom kastar ur sig en platta i april som, kanske är den bästa metalskivan på 2-3 år, men fortfarande en mellanplatta med metallica. Hade vi pallat det? Hade vi klarat att vänta i 4 år på en skiva vi visste hade kunant bli så mycket bättre? Hade vi pallat att vänta i fyra nya år på en platta där metallica återuppfinner metallica. Svaret är lika enkelt som grymt. "NEJ" Vi hade dött.

  Så ta så jävla lång tid ni vill Metallica. Bara det är ett motherfucking masterpiece ni släpper ifrån er.

  SvaraRadera
 2. Kom dock ihåg att det inte är officiellt att skivan ska släppas i september. Har inte Metallica (metallica.com) sagt det så stämmer det inte. Så är det. Det är som med Foppa. Har Foppa sagt att han inte ska spela med MODO? Nä, just det så chanserna finns.

  Men det är så mycket annat. Rob ska ha sagt på en gitarrmässa alldeles nyligen att James lägger ner slutsången och senast han gjorde det så var det i slutet av mars 2003. Då släppte de Stänger i juni.

  Sen har de döpt första datumen av europa-spelningarna till Part I. Och enligt källor har de helt enkelt nekat till att spela några fler europadatum från i mitten av juni och framåt.. Istället går ryktena stenhårt om en Summer Sanitarium-turne i staterna för att sedan komma tillbaka och spela några sensommardatum i europa igen. Precis som 2003.

  Och det är bara januari liksom. Kirk har lagt solon och om James lägger sång nu.. Jag menar, hur mycket kan de egentligen gå tillbaka och ändra? Grunderna är ju lagda och all fanskap. Jaja. den som lever får se. Om nu alla gör det, jag älskar denna blabberkommentar:

  "THATS FUCKING IT.

  I'M GOING TO COMMIT SUICIDE."

  SvaraRadera
 3. Om förseningen stämmer: Vad var det jag sa?!

  SvaraRadera
 4. Om din röven är en bögen: Ingen nyhet för mig!

  SvaraRadera
 5. "THATS FUCKING IT.

  I'M GOING TO COMMIT SUICIDE."


  Haha! Gud, vilken sanslöst skön kommentar. Min första tanke var något liknande, inte att dö men, händer det mig nåt kommer jag tänka "äh va fan jag dog iaf inte 4 veckor före skivan äntligen skulle släppas".

  Jaja, på http://buster.blogg.se fick förmodad intressant läsning för er, spelade upp låtar för kids på skolan.

  SvaraRadera

Instagram

Copyright © rawk | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com