torsdag 21 februari 2008

'Tallica Update!

De senaste bilderna från Metclub kändes som ett steg bakåt för färdigställandet av skivan. Bilden, som ni ser nedan, visar en Papa Het spelandes gitarr (ny gitarr!). Och det tyder ju på att de inte alls är klar med instrumenten (som man kunde tolka det tidigare när James lade sång ty det brukar vara det sista dom gör innan det är dags att mixa skiten).

Jag vet dock varför det tar tid för dom. De spelar nämligen Wii. 50 % av dagen är studioinspelningen och 50 % gäller Wii Sports (som ni kan se på bilden nedan).


Good news (eller spännande news beroende hur man säger.. fast egentligen borde jag döpa det till God News eftersom det är just det vad det handlar om - gudar) är att det första förbandet är släppt till två spelningar, nämligen Polen- och Tjeckien-spelningen. Vilket är detta förband då? Är det Bullet For My Valentine? Näe tokfan. Är det HIM? Skärp dig. Såhär ligger det till: Lars och en viss Robert Flynn kom så bra överens på efterfesten efter Wembleyspelningen i somras så Lars bjöd helt enkelt in MH att spela med Metallica igen. Är detta coolt? Ja, det är jävligt coolt. Metallica med Machine Head som förband är fruktansvärt coolt och mäktigt och plötsligt känns Prag som ett väldigt coolt Metallica-alternativ denna sommar. Metallica + Machine Head! Fattar ni? Hepp. då gör jag ett häftigt kollage här:


2 kommentarer:

  1. Pepp som fan!
    Fast Queens of the Stone Age och Rage Against The Machin är inga dåliga "förband" heller. ;)


    Synd att dom spelar i Prag så nära inpå RaR. Det betyder att det inte blir Prag för pappa ifall ni drar dit :(

    SvaraRadera

Instagram

Copyright © rawk | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com