måndag 21 april 2008

MISSION: METALLICA

http://www.missionmetallica.com

Är denna hemsida första tecknet på den kommande gigantiska marknadsföringen av Metallicas nya studioalbum? Japp. Så verkar det vara. Så, Metallica-nördar som ni är (påstår ni att ni inte är det så deletar jag er), anmäl er till nyhetsbrevet! SMACK!

I maj verkar det ska hända grejor. Ryktena säger att det ska komma en officiell albumtitel, finnas möjligheter att få ljudklipp på nya låtar, mera bilder och shit från studion (det som funnits på Metclub är inte mycket att hurra för) och all möjlig shit. Vi får hoppas.

Sen kan man analysera det grafiska på denna sida lite grann. Bakgrunden t ex, har det nånting med det kommande skivomslaget att göra? Och blodstänket, vad är det? Ska de göra ett Kill 'em all 2? Loggan är iaf mest spännade, jag skulle ha konstant stånd i 6,66 dagar om de går tillbaka till old school-loggan. Eller så är det bara nån webbdesigner på skivbolaget som ville göra nåt häftigt och som kändes "metal".

Och vadå Mission: Metallica? Ska Tom Cruise vara med på skivan som tack för att Metallica bidrog med I Disappear? Eller handlar det om att det är Mission: Impossible att lägga ner några vettiga gitarrspår till Lars otajta trummande? Ingen vet, än så länge. Spännande är det hursomhelst! METALLICA!

Ett roligt rykte sa också att Amy Lee från Evanescence skulle vara med på den nya Metallica-skivan på en ny låt som ska heta Last Life, samt en nyinspelning av Fade To Black. Lilla Amy ska dock ha dementerat det hela kraftigt. Tur det.

MISSION: METALLICA!

4 kommentarer:

 1. Det känns mer och mer att Metallica håller på att bli ett pre-rehab Nine Inch Nails.
  Och Trent håller på att förvandlas till ärkeboegen nummer 1.

  SvaraRadera
 2. "Det känns mer och mer att Metallica håller på att bli ett pre-rehab Nine Inch Nails." - där får du förklara dig hur du menar.

  SvaraRadera
 3. Ja, jag förstår ingenting.

  Och ja, det där med att Metallica skulle spela in en ny version av Fade To Black med Amy Lee på sång är sånt jävla skitsnack, falska rykten som kommit från att Christina Skabbräv sjungit A Tout Le Monde på senaste Megadeth.

  För seriöst: skulle Metallica ha med en ny version av Fade To Black på kommande skivan, med eller utan Amy, så skulle jag nog vända dom ryggen. Det skulle vara så sjuuukt gay och beklagligt.

  SvaraRadera
 4. Ja, det skulle lukta Megadöd lång väg! Men du skulle inte vända dom ryggen ändå. Men lite. Men i längden skulle du försvara deras val. Så är du ju. Jag med. Dvs Metallica-rövar!

  SvaraRadera

Instagram

Copyright © rawk | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com