tisdag 29 april 2008

’Tallica-rapport 29 april 2008


Det är dags att avrapportera lite från Metallica-världen nu. NINs radiosingel fick alldeles för mycket utrymme egentligen så det är dags att balansera det med lite härliga San Fransisco-metal-rykten och babbel.

Denna vecka skickas nya SO WHAT! ut till oss kära medlemmar, och fokuspunkten är en viss James Hetfield, en lång cp-intervju där allt som är ” Hetfieldian” ska diskuteras. Pepp.


Metallicas Myspace-sida har gjorts om nu. Old School-loggan är tillbaka och bakgrundsmönstret är detsamma som missionmetallica.com-sidan. Jag har tagit det till överanalyseringsnivå men det kan mycket väl ha nånting med ett framtida skivomslag att göra. Jämför själva. Och kolla in likheterna!I övrigt på de senaste metclub-bilderna så verkar Het lägga ner sång på vissa bilder och spelar på en ny gura på andra, Rob spelar bas i skräddarställning också. Det verkar vara ett jävla duttande hit och dit.

Men de blir nog klar så småningom. Frågan är dock när som sagt för nu ska visst Amazon.com lista ett releasedatum för albumet – 28 oktober 2008. Men det är inte något datum som har blivit bekräftat så det ska man ju ta med en nypa salt.

4 kommentarer:

 1. Fuck fuck fuck fuck fuck. Peppelipeppeppeppeppeppeppeppeppellilolololooool!

  SvaraRadera
 2. I filmen från deras Record Store-grej kan man högt och tydligt höra Lars säga att skivan kommer ut i september!

  SvaraRadera
 3. Kung! Men så länge det inte kommer ett spikat datum så vågar jag inte tro på ett skit.

  SvaraRadera
 4. Helvetet så PEPP!

  Om en dryg månad ser jag dom live igen! Börjar fan i mig bli en tradition. Den bästa av traditioner.

  03,04,06,07,08

  SvaraRadera

Instagram

Copyright © rawk | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com