onsdag 14 maj 2008

Meshuggah - Bleed

Meshuggah har släppt en video till låten Bleed, från årets hittills bästa platta alla kategorier - Obzen. En av de absolut bästa låtarna från plattan helt klart och en sjukt häftig video. Tycker jag iaf. Speciellt eftersom det behandlar skivomslaget. MESHUGGAH! Vad säger ni själva?6 kommentarer:

 1. Jävligt cool video. Meshuggahs senaste har jag tyvärr inte lyssnat på så mycket. Men nya plattan är än så länge bra, efter några fler genomlyssningar kommer den förmodligen att vara skitbra.

  SvaraRadera
 2. Ska ta å lyssna mer ikväll å i helgen. Tyvärr blir folk här lite griniga när jag river av meshuggah i kontorslandskapet. Däremot är jag skeptisk till att det skulle vara årets hittills bästa platta. Duon "Head Off" och "The Slip" känns grymt svårslagna. Men det är väl just sånt här som gör våra årsbästalistor så intressanta. :)

  SvaraRadera
 3. Icke att förglömma "The Bedlam In Goliath" som nog måste vara TMV:s bästa platta hittills!

  Och tänk på kommande släpp i år... bara en sån sak som Metallica, Slipknot, Metallica, Opeth, Cult Of Luna och Metallica!

  SvaraRadera
 4. Det var väl först och främst videon som jag ville uppmärksamma, jag tycker den fortfarande är riktigt riktigt kuslig och rövig.

  Men det är bra att ni tog till er att ni borde sätta er in i Obzen för ni får sjukt mycket mäktig musik för besväret.

  Fredde, i jämförelse med NIN och Hellasnopparna så är det för mig inget snack att Meshuggah slår högre. Eller jo, lite snack gentemot NIN är det ju. Å andra sidan har jag lite svårt att helt och hållet ta till mig The Slip eftersom jag inte har den fysiska skivan. De avslutande spåren fr o m Head Down är dock hur bra som helst.

  Men Meshuggah har enligt mig gjort sin bästa skiva hittills och det är det argumentet som slår Trent och Nicke A på pillen. The Slip är inte det bästa av NIN och detsamma gäller Hellacopters.

  Dessutom, FÖR HELVETE, är Meshuggah från våra hemtrakter och sådant ska alltid hyllas. Det är ungefär som att man självklart hyllar och håller på MODO. Ooooops, är det nån som tar illa upp nu elleeer?

  Mårten brukar spela i MODO-tröja också. MESHUGGAH, Mes Hugga.

  Kastrullica gillar också Meshuggah!

  Äh, först och främst är jag en hopplöst förlorad Meshuggah-nörd.

  Men näe, inte fan tror jag heller att Obzen står som Numero Uno när året är slut. Kriz, du glömde nämna Metallica!

  SvaraRadera
 5. Can't Make You THE Slip!

  SvaraRadera

Instagram

Copyright © rawk | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com