söndag 4 maj 2008

Världsrekord?

Jag sitter här vid min dator (det enda som inte är nerpackat i princip) den sista lördagsnatten jag bor i Umeå, och är lite nostalgisk. Tittar tillbaka på massa bilder genom åren, från Rockbaren framförallt. Störda bilder och framförallt störda videoklipp. De flesta är faktiskt på Kriz och han är en dryg snubbe att bo med. Kolla in det här klippet, såhär kunde han hålla på en vanlig vardagkväll när det begav sig. Hur fan pallade jag att bo med honom i 4,5 år!?

3 kommentarer:

  1. haha...Äre han dom kallar blixten?

    SvaraRadera
  2. Haha. Jajaja... men kung var det i 4,5 år också va?

    SvaraRadera
  3. Haha, nu förstår jag varför du var så andfådd när du skulle sjunga One sen.

    SvaraRadera

Instagram

Copyright © rawk | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com