lördag 19 juli 2008

Terminator Salvation Trailer

The Dark Knight denna sommar och så Terminator Salvation sommaren 2009. Hur het är inte Christian Bale just nu?

5 kommentarer:

 1. Men har inte den karln varit KONSTANT het sedan American Psycho/The Machinist ? Or is it just me..?

  SvaraRadera
 2. Beror vilken typ av "het" vi snackar om. Om vi snackar att han är het till utseendet, typ att alla chicks vill ligga med honom så har han varit het sen han var en liten pöjk i Mio min Mio.

  Men jag menade att han är het på det sättet att han är en glödhet skådis, och då till de där riktigt stora rullarna. Han var kungen i American Psycho och The Machinist visst, men det var inte filmer som sträckte sig mot den breda massan som fuckman och terminator.

  SvaraRadera
 3. MEN SAK SAMMA, I MORRN FÅR JAG THE SLIIIIP! I FYSISK VERSION! !!!

  SvaraRadera
 4. Han är hur het som helst. Speciellt när han är skitig, vilket han lär vara i Terminator Salvation. Han blev en av mina favoritskådespelare sedan jag såg Equilibrium. En film ni bara måste se om ni missat den.

  SvaraRadera
 5. Equilibrium kickar rumpa helt klart fredde!


  Bale är en grym skådis. Sjuka var ju att när man läst american psyco och sedan sett han i filmatiseringen så insåg man hur jävla formbar den skådespelaren är. Alla filmer jag sett så känns han på nått sett så formbar för den roll han har.

  se bara han i på sina 49 kg i Machinist och sedan bankar han på 50 kg muskler för Batman (hans första batman) han är helt klart ball.. han är Bale!

  SvaraRadera

Instagram

Copyright © rawk | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com