torsdag 28 augusti 2008

METALLICA inomhus i Europa hela jävla våren!Ett nytt Lars Babble-klipp går att njuta av på Metclub.com, inspelat 26:e februari.

Lars ligger med skorna på sig i ett hotellrum i Köpenhamn och är glad och övertrött eftersom han har precis avslutat två dagar med intervjuer. Rob har varit i Spanien och gett intervjuer, James i Berlin och KRK i London (vad är fel på Stockholm då?!).

Lars ska precis gå och käka middag med danskjäveln som gjorde TDTNC-videon och berömma honom för videon som Lars är helt uppspelt över. Videon har premiär om en vecka.

Sen snackar han turnéplaner och berättar att de ska spela inomhus i Europa från ”the end of february.. until early mid summer”! Fatta det. Försök att förstå det. Ja, det var ju väntat, men nu när Lars säger det så känns det så jävla bra. Ni som inte har sett Metallica inomhus kommer att dö av lycka. Visst, utomhus är mäktigt men inomhus.. det är en helt annan grej. Och förhoppningsvis har de med sig en riktig jävla superny scen denna gång liknande den som de hade 96/97. 2004 turnerade de med en förjävvla cool scen i staterna och jag hoppas att de tar med sig en scen som är än värre än denna… och som måste packas ner i 19 lastbilar eller vad nu LOAD-scenen tog.

Sen berättar Lars vidare att de ska turnera överallt ” Latin America, Australia, Japan, Your high school gym”. Kung.

Folk är oroliga som fan över att skivan ska låta förjävligt eftersom en felaktig TDTNC har spridits och en norrman gnäller som fan och blabberfolket skrattar och Metclub-forumet diskuterar det väldigt oroligt. Men läs denna recension nedan som RECENSERAR HELA ALBUMET så lugnar sig nerverna, skivan lär låta fet ska ni se. Eller vad sägs om följande citat: ” Initially though the first thing that strikes you is how expensive this album sounds compared to the last effort. By comparison this sounds like it was recorded on a space ship.”

Och läs vad han tycker om låten All Nightmare Long: “This is designed purely and simple for moshers.”

http://www.thequietus.com/articles/metallica-death-magnetic-reveiwed-track-by-track

Jag både hatar och älskar sån här pepp.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Instagram

Copyright © rawk | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com