torsdag 14 augusti 2008

NIN-promobild


En promobild på "nya" NIN. Hur inihelvete photoshoppad är inte den här bilden egentligen? Kan man vara så snygg som 40-åring? :) Och Robin, hur jävla söt är han inte? T o m jag vill hångla med honom. Intressant frilla har han absolut. Något för dig Fredde? Och Allesandros mörka italienska ögon... mmm..

5 kommentarer:

 1. Okej, jag var helt galet skeptiskt till Metallica bilderna Erik slängde upp. Men efter att ha sett det här...
  Det är ju typ samma promo-bild från 2005, fast två är utbytta. Samma kläder, samma looks. Var är den ack så spännande originaliteten?
  Älskar vi inte alla hur Trent putar med läpparna på exakt varje bild som tas på honom? Klart man kan se så där bra ut när man är 40! Old men ftw! Iaf Trent...
  Och ja, Robin käre Robin. Han kan inte ha åldrats en dag sedan 95?
  Jag blir så GALET provocerad när jag kollar igenom setlists.. Robin är TILLBAKA, men var är live Fragile?
  Jag vet att det inte är ett koncept som Trent vill ha, men som sagt, jag finner det ytterst provocerande.
  SKÄRP DIG TRENT! SKÄRP DIG FÖR FAN!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att setlistan är jävligt spännande jag. Eller hela showen verkar ju vara jävligt spännande.

  OCh varför i helvete var du skeptisk till Metallicabilderna? Fyra av världens coolaste snubbar i solbrillor och skinnjacka?! Kan det bli mer metal liksom!;)

  SvaraRadera
 3. Hela showen verkar sanslös, men eftersom jag inte kan någonsin kan släppa det som varit vill jag ha mer. Nöjd är aldrig nöjd. Fick upp förväntningarna när Robin kom tillbaka, men det var ju eg självklart att de skulle köra samma Year Zero som de kört i Europa med samma upplägg + The Slip, fast i större skala.

  Metal rinner inte i mina ådror. Trent hade iaf smaken att photoshoppa lite. Det kan inte Papa Het ha gjort? Eller? Jag blev iaf inte till mig av upphetsning. Fast det blev jag å andra sidan inte av nya nin-promon heller..

  SvaraRadera
 4. Fan, där har jag det. Skillnaden mellan syntare och hårdrockare är att syntare photoshoppar sig men det gör inte hårdrockare. Så självklart är inte The Might Het Photosnoppad! :)

  SvaraRadera
 5. Rawk: Lite som skillanden mellan mig och Färne.
  Gammal och au Natural vs Ung, nyrakad och sminkad. ;)

  SvaraRadera

Instagram

Copyright © rawk | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com