onsdag 14 januari 2009

GH: ’Tallica - pt.III

Jag, Färne och Shake lirade Guitar Hero som galningar hemma hos Färne igår. Första gången jag spelade det nykter och jag spöade Färne i ca 90 % av matcherna. Det var skitkul (kanske för att jag vann?) och jag insåg vilket the shit Guitar Hero Metallica kommer att bli. Och jag funderade vilket datum det kommer att släppas. Och det ser ut att komma i maj, om man ska tro källan nedan. Kung!

4 kommentarer:

 1. och jag som lirade mot Färne förra veckan o förlorade 90% av gångerna. Where does that leave me!!!

  SvaraRadera
 2. ... Det gör dig till ett popsnöre!

  SvaraRadera
 3. Rawk: Vänta bara tills Synth Hero kommer. Då kommer du säkerligen få smisk av Färne. Synt Hero Kraftwerk - The Autoban Edition.

  SvaraRadera
 4. Haha, sant. Men då ställer jag inte upp eftersom jag gillar inte att förlora.

  SvaraRadera

Instagram

Copyright © rawk | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com