tisdag 20 januari 2009

The Prince of fuckin’ Darkness?

Ja, detta är ett mörker. Klippet är döpt till ”Ozzy’s worst performance” och jag har svårt att tänka mig att han har varit sämre än såhär på scen. Detta har inte så många år på nacken och det är kul att det är Jason som liras bas. Man kan fundera på vilka tankar som kretsar i huvudet på Jason under denna låt – ”I quit Metallica… for this?!”. Bandet kör iaf på som vanligt under hela låten. Spana även in vad Ozzy siktar in sin vattenpistol på. Det är hursomhelst ett mycket fascinerande klipp.3 kommentarer:

  1. Sätt en peruk och lite gnuggisar på Pontiak Johanzon så har Ozzy återuppstått. Nä, skämt åsido var det det mest tragiska jag sett på länge... ska man skratta eller gråta?

    SvaraRadera
  2. Hahaha... förutom den extreeeemt tragiska sånginsatsen så är det ju HUR kul som helst att han är så fokuserad gällande var han siktar med sin vattenpistol. Stackars kossa!

    SvaraRadera
  3. Okej, det där var jobbigt. Pallade inte se hela. Fattar inte varför Zakk måste envisas med att ALLTID trycka in 500 övertoner medan han spelar riffen eller solar. I alla låtar.

    SvaraRadera

Instagram

Copyright © rawk | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com