torsdag 29 januari 2009

Världens bästa hockeyspelare 29 januari 2009
5 kommentarer:

 1. Han har väl varit skadad nästan hela säsongen va?

  SvaraRadera
 2. Mja, men en del av den. 10-12 matcher.

  SvaraRadera
 3. Ofan inte mer? Trodde han missat halva säsongen eller nått. Han har ju inte varit speciellt framträdande. Han kanske bara varit världelös, vilket han är i 2 av 3 säsonger. ;)

  SvaraRadera
 4. 24 poäng på 35 matcher, 11 mål 13 ass, so far är helt godkänt. Och att säga något så dumt som att Salle varit eller är värdelös är bara.. brist på kunskap. Salle vann interna poängligan ifjol. Guldåret så var han borta halva säsongen men gjorde 20 poäng på de 30 matcher han spelade, sen kom han tillbaka till slutet av slutspelet och vann SM-guld med en arm. Året innan dess var han tvåa i poängligan. Och 2003/2004 vann han också poängligan.

  Man kan sura till på Salle ibland eftersom han själv surar till ibland och alltid måste käfta med snubbar som Jämtin t ex men i mitt tycke är han den spelare som har mest MODO-själ i truppen. Barndomsvän med Foppa och har många av hans egenskaper, och hade dessa egenskaper blommat ut lite till hade han verkligen varit en världsspelare. Sen har han en underbar skridskoåkning och ett jävla skott och en enorm vilja. Visst har han blivit till åren men när han visar jävlar anamma (som idag) och avgör en match på egen hand så är han guld värd och är hur bra som helst (trots att han är gubbjäveln i laget).

  Jörgen Jönsson däremot, han är en morot och bög. ;)

  SvaraRadera
 5. Hehe. Näe han är inte så dålig som jag uttryckte mig. Däremot är han kanske inte den målskytt han ofta utmålas för att vara av vissa modoiter.

  SvaraRadera

Instagram

Copyright © rawk | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com