torsdag 16 april 2009

MODO anställer Milo som huvudtränare + en målvaktstränare + Melinder tillbaka som rektor!


Det är sjukt spännande att vara MODOit just nu, det händer så extremt mycket! Miloslav Horava, den forna tjeckiska superbacken som spelade i MODO i början av 90-talet, har nu rekryterats som huvudtränare i MODO Hockey. Han har MODO-hjärta och har grymma kontakter nere i Tjeckien. Jag skulle inte förvåna mig om det blir klart med en spännande tjeck framöver. Det kommer också att bli klart med en andretränare snart, det ryktas om Garpenlöv. Exciting!

Dessutom har MODO anställt Tomas Bjuhr som målvaktstränare – hur bra och viktigt som helst!

Och till sist, Melinder är tillbaka där han har varit som viktigast. Nämligen som rektor på hockeygym och dessutom kommer han att jobba inom MODO:s organisation. Fråga MODOS kända 73:or vilken snubbe som har betytt mest för dom i sin utveckling som hockeyspelare och du får samma svar - Anders Melinder. Detta kommer också göra att hockeygymnasiet kan knyta till sig talanger från hela landet som vill få samma utbildning som exempelvis Foppa.

Som sagt, det är grymt spännande tider som MODOit just nu!

MODO HOCKEY!

3 kommentarer:

 1. Hade skrivit en kommentar i ditt förra inlägg om MoDo kontra de fyra stora som du hade älskat Erik. Tyvärr är blogger ett skämt och smackebonken utformad på ett jävla världelöst stätt så kommentarerna försvann.

  Kortfattat: Ni har en bit kvar men ni har tagit de första stegen i rätt riktning. Ni har pengarna och arenan. Nu fattas det en organisation av samma kaliber för att ni ska kunna börja locka till er storspelare utan att behöva betala mest.

  SvaraRadera
 2. Tack för stödet din SM-guld-firande fylleskalle! ;) Jo, detta är helt klart ett steg i rätt riktning.

  Ett stående tips till er som skriver i blogger, oavsett om det gäller ett nytt inlägg eller en kommentar - kopiera texten innan ni Publicerar/Skickar kommentar... jo det händer att blogger får fnatt. Jag skriver ofta inlägget/kommentaren i ett separat dokument (Wordpad/Word/Mama) och kopierar in. Je.

  SvaraRadera
 3. Clash e ju också helt sjuuukt bra.

  SvaraRadera

Instagram

Copyright © rawk | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com