onsdag 27 maj 2009

Big Boss is back!?

God damn! Kojimas Teaser-site visar nu en bild på självaste Big Boss! Helvete vad tufft. Våra kära bloggpolare GAMER-BOOZE har berört ämnet ytterligare. Pepp.

6 kommentarer:

 1. 104 timmar, 39 minuter och 32 sekunder efter att den där bilden togs kommer Big Boss få sällskap av Raiden (post cyborgifiering), följt av en ny räknare som kommer nå "00:00:00" samtidigt som Sony har sin presskonferens på E3. Där kommer de presentera Metal Gear Solid 5. Ett spel utan Solid Snake men väl med Big Boss och Raiden. Frågan är vem av dem man spelar, om inte rent av båda. Vi kommer i alla fall högt troligt att få se vad som hände Raiden efter Metal Gear Solid 2.

  eller det är i alla fall vad jag gissar. ;)

  SvaraRadera
 2. Så vida det inte är två spel som kommer visas. Ett Metal Gear Solid 5 med Big Boss och ett Metal Gear Raiden.... Det blir spännande. :)

  SvaraRadera
 3. Raiden är en liten fjant och därmed kommer det eventuella MGS4: Big fuckin' Boss spöa skiten ur lill-blondy.

  Fast det är hursomhelst kungelungelungpung detta! Big Boss!
  BIG BOSS! BIG BOSS! BIG BOSS! BIG BOSS! BIG BOSS! BIG BOSS! BIG BOSS! BIG BOSS! BIG BOSS! BIG BOSS! BIG BOSS! BIG BOSS! BIG BOSS! BIG BOSS! BIG BOSS! BIG BOSS! BIG BOSS! BIG BOSS!

  Jag måste, jävligt snart, spela igenom 4:an igen.

  SvaraRadera
 4. Det snackas väldigt mycket om det här på the internet. Det hetaste ryktet just nu är att det kommer visas två MG-spel på E3. Det går även rykten om en Remake av det allta första Metal Gear drivet av motorn för MGS4. Det hade varit hur häftigt som helst. :)

  SvaraRadera
 5. Fuck. En remake på Metal Gear är ju klockrent! Fuck! Tänk dig själv att få spela en ung och oerfaren Snake, träffa på Grey Fox, bossar som Machine Gun Kid men framförallt möta sin befälhavare Big Boss i slutet.

  SvaraRadera
 6. Eller så är det ett spel till den nya PSP:n som Sony kommer presentera på E3 :P

  SvaraRadera

Instagram

Copyright © rawk | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com