måndag 20 juli 2009

Hagström och Thordendal har lektion

Jag tänkte skriva en fet Sonisphere-recension men när jag började tänka på Meshuggah så råkade jag hitta dessa klipp.

Världens två stördaste metalgitarrister, som också råkar vara från kära Örnsköldsvik och fina Umeå, förklarar och visar hur enkelt det är att spela deras riff. Oavsett om man spelar gitarr själv eller inte så är jag övertygad om att detta är fascinerande (och underhållande!) att titta på. Jag måste också säga att Ö-viks-Mårten är oväntat duktig på engelska och att Thordendal verkar vara det motsatta. Thordendal är gullig när han presenterar vilket riff de ska spela, fnittrar till lite blygt och skäms en smula. Hursomhelst så köper jag en åtta-strängad gura imorrn! Kung.











0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Instagram

Copyright © rawk | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com