måndag 27 juli 2009

Ny Slayer-låt och två nya Paradise Lost-låtar!


Tuff dag detta. Slayer har släppt en ny låt från sitt kommande album World Painted Blood. Låtens namn är Hate Worldwide och den kan du lyssna på här. En tuff låt som känns väldigt old school och hardcore! Och efter att tidigare ha hört Psychopathy Red så är det inget snack om att Slayers nya platta kommer att bli fet.

Ännu tuffare är att Paradise Lost har släppt två låtar från sitt kommande album Faith Divides Us - Death Unites Us som ska släppas 28 september. As Horizons End är en fantastiskt tung låt med tungt riffande och mörka melodier och Nick sjunger mörkare och coolare än på många många år. Jag kan inte sluta lyssna på den. Titelspåret Faith Divides Us - Death Unites Us är en lite lugnare låt (som jag inte heller kan sluta lyssna på) som innehåller de där vackra ackorden och dystra tonerna som är så typiskt Paradise Lost. Det låter lovande. Jävligt lovande. Usch vad jag ser fram emot den här skivan. Lyssna på låtarna på deras Myspace-sida.

Något annat som är helt underbart är att de har släppt turnédatum och 25 november spelar de på världens bästa rockklubb Debaser. Äntligen, efter 16 år som PL-fan, får jag se detta band live!

Och här är skivomslaget (som påminner extremt mycket om Machine Heads The Blackening. Eller hur?)

1 kommentar:

Instagram

Copyright © rawk | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com