tisdag 1 september 2009

Anthrax lirar Safe Home med Bush

Min plan var att skriva en fetrecension på Sonispherefestivalen från i somras men istället råkade jag surfa bort mig på youtuben och fastna för detta klipp som visar Anthrax unika spelning med John Bush från nämnda festival (fast i England). Låten är min favvo från senaste plattan, balladgulliga låten Safee Home, och John sjunger förbannat bra. Jag hoppas att de slutar att strula och käfta och att John verkligen kommer tillbaka till bandet och att de därefter kommer till Sverige så att man äntligen får se Anthrax live!

1 kommentar:

  1. Kul att Ronja Rövardotter börjat spela gitarr med dem.

    Denna låt är ju en instant hit men jag hörde den inte förrän i våras första gången.

    SvaraRadera

Instagram

Copyright © rawk | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com