söndag 9 augusti 2009

freshspotify.com + Metallica på Spotify!

Här kommer ett grymt länktips: Freshspotify.com. Hemsidan har två funktioner:
1. ”Artist alert” – här kan du fylla i dina favoritartister och när Spotify lägger upp ny musik med dessa utvalda artister så får du ett mail. Grymt!

2. ”Latest music” – här kan du bläddra igenom den senaste musiken som har släppts på Spotify, vilken dag det släpptes och fördelat på bokstav. Och på tal om nyligen släppt musik…


Metallicas album Death Magnetic finns nu på Spotten. Tror ni mig inte? Klicka på den här länken:

http://open.spotify.com/album/2WEPrdQilJy9MeAhbhy24v


Tyvärr kan man ju inte ännu lyssna på skivan i Sverige av någon anledning. Men jag antar att detta bara är en tidsfråga. Förhoppningsvis dröjer det nog inte heller länge innan hela Metallicas albumkatalog finns på Spotten. Det är möjligt att skivbolaget verkligen har fått upp ögonen för denna tjänst nu när Spotify ska lanseras i staterna och snart finns som en iPhone-app osv. Även om det kanske känns som det så finns ju inte Spotify globalt, bara i några enstaka europeiska länder än så länge.

Och till sist vill jag avsluta med en otroligt gay bild på Lars & Kirk som Ross Halfin nyligen har publicerat på sin hemsida. Kanske den mest homoerotiska bilden någonsin på dessa herrar.1 kommentar:

  1. Fan hade jag inte tipsat om freshspotify förut? om inte så är det jävligt på tiden att du gjordes! bra erik!

    KUNG med metallica! Som sagt det uppdateras rätt fett på spotify just nu. Bara nu senast med över 200 000 nya låtar. Så det går ju i rätt riktning. Lars kan som sagt inte stoppa huvudet i sanden längre! Så snart blir det Metify!

    tips är att lägga till spotifys blogg i er rss-läsare så missar ni inte nått nytt heller. http://www.spotify.com/blog/

    SvaraRadera

Instagram

Copyright © rawk | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com