fredag 18 september 2009

You've got a pussy! I have a dickah - so what's the problem?

Jag och Färne dricker öl (ska snart se Entombed!) och har precis spanat in Rammsteins nya video för singelspåret "Pussy". Jag snabbkollade på videon innan jag skulle hem från jobbet. På blabberlänken stod det "WARNING: The video contains nudity and sex scenes and is not suitable for minors.", men jag tänkte "Äh". Sen råkade jag snabbtitta på videon och insåg att videon inte är safe for work. Jonas Åkerlund har bokstavligt gjort en musikvideo med porr. Inte en porrig video, detta är porr. Det är fitta och kuk och in och ut. Haha, sjukt komiskt, men jag antar att Rammstein och Åkerlund verkligen är medvetna om hur djävulskt mycket skriverier de kommer att få för detta. Jag och Färne diggade det hela och Färne säger nu: "Va fan, det är ju liksom fingrarna i fittan liksom och avslutet är ju bara helt extremt.". Jo, jag håller med. Klart är iaf att Rammstein har släppt årets mest uppmärksammade video.

Jag kan inte embedda videon så ni får klicka på länken nedan. Men som sagt, detta är inget ni ska klicka på när ni jobbar eller är hemma hos svärföräldrarna...

http://visit-x.net/rammstein/3 kommentarer:

 1. Oj oj oj! Äntligen har Jonas "Jag får aldrig mer göra en Metallicavideo" Åkerlund fått göra det han velat hela sin karriär. En porrfilm!
  Jag har väldigt svårt för Åkerlunds videos. Han har egentligen bara lyckats göra en enda som är bra. U2's Beautiful Day, och där hade han visst enormt begärnsad "kreativ" frihet.

  Vad ska man säga om låten då? Näee det är väl ingen favorit. Rammstein har gjort så mycket som är bättre än det här.

  SvaraRadera
 2. Jag har svårt för din mamma!

  Låten låter som en The Sounds-låt. Men jag och tusentals andra läs sjunga allsång till denna låt ändå. Den är värdelös men kung ändå.

  Världens bästa låt just nu i småfyllan: Say it in slugs med Entombed.

  SvaraRadera
 3. Haha ja den låter fan som en Sounds-låt! Och det kan väl knappast räknas som ett bra betyg för ett överjävlit hårt eldband från pansarvagnstyskland. :)

  SvaraRadera

Instagram

Copyright © rawk | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com