lördag 10 oktober 2009

Årets skämt

Jo jag reagerar väl som de flesta andra. Presidenten som leder ett land som bedriver krig i två länder och spenderar 600 miljarder dollar på militära styrkor per år får Nobels fredspris. Vilket jävla skämt. Obama har inte gjort ett jävla skit än så länge, han har mycket att leva upp till om han ska förtjäna det här priset.

"Haha, jag krigar för... fred. Peace."

4 kommentarer:

 1. Håller med dig, Rawky... men nu blir det ju upp till bevis. Norska nobelkomittén verkar snarare utöva politiska påtryckningar för att Obama ska genomföra det han slänger ur sig. Fixar han inte det han åtagit sig så får sig ju trovärdigheten en törn (nog för att hans trovärdighet är ganska trasig iom. att han försöker rädda det skuldtyngda ekonomiska systemet med ännu mer skuldsedlar).

  SvaraRadera
 2. Å andra sidan rullade den gode(?) Gorbatjov in med pansarvagnar i baltikum och lät sina svarta baskrar ha ihjäl folk knappa året efter att han fick det så kallade "fredspriset". Norge är ett fantastiskt komiskt land...

  SvaraRadera
 3. Inte så konstigt, ni vet väl att de kör motorcykel med både mössa och pyjamas i norge?
  1. de kastade en hjälm och en mössa utför ett stup. mössan höll
  2. de igger i kurvorna

  Är jag inte sjukt rolig så säg..

  SvaraRadera
 4. Jo jag tror t.o.m. Obam är riktigt förvånad över detta pris. Antigen är nobelkommiten väldigt naiva eller finns det en politisk underliggande tanke med att sätta press på Obama. Hur som helst känns det fel. Obama må vara en sympatisk kille personligen men faktum är att han leder polisnationen USA.

  Jag kan tänka mig att han står för förändring gällande krigsföring kontra sitt egna lands sociala skyddsnät. Bush kontra Obama är det verkligen ett Nobelpris värt?

  Isåfall bör ju vår statsminister få det genom att han driver miljöfrågorna i eu och bor i hyllade Sverige.

  /färne

  Som sagt nått lurt är det med fredspriset. Finns nog en hel del personer utan anknytning till krigsföring som kunnat ta hem det där priset.

  SvaraRadera

Instagram

Copyright © rawk | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com