lördag 28 november 2009

Historisk line-up!


18:15 ikväll: MODO – Rögle. På isen är följande tre spelare tillbaka: Niklas Sundström, Peter Forsberg och Markus Näslund. Den som inte dreglar och får stånd av detta är totalt ointresserad av hockey.

Jag gillar dessa två kedjor:
Skröder-Sundström-Zuccarello (Elitseriens överlägset bästa kedja ifjol)
Forsberg-Svartvadet-Näslund (Behövs inte kommenteras)

Kanske får Horava fnatt och sätter ihop Susse med Mackan och Foppa också. Då är den klassiska junorkedjan från 93 tillbaka (69 poäng på sju matcher – fortfarande internationellt rekord i JVM).

Jag har redan en jävla puls för detta är sanslöst coolt. Men man ska komma ihåg att förutsättningarna är långt ifrån optimala:

- Susse har nyligen opererat ljumskarna och har endast spelat två matcher i år. Vi får hoppas att ljumskarna håller och att han har någon form av matchtempo i kroppen.

- Foppa är inte helt frisk ännu från bihåleinflammationen.

- Markus Näslund har endast tränat i två veckor och hoppar in pga läget i tabellen. Jag tror att han helst hade velat vänta i två veckor till kanske.

Äh, nu ska man inte vara negativ! Detta är först och främst hur roligt som helst och skitkul för svensk hockey.

2 kommentarer:

  1. http://allehanda.se/polopoly_fs/1.1566922!image/1613171991.jpg_gen/derivatives/468w/1613171991.jpg

    SvaraRadera
  2. Det bjöds på en del hockeygodis av Näslund och Foppa. Mackes framspelning till Foppas mål var det nanometerprecision på. Foppas fart innan framspelningen till Pikurain?) mål påminde mer om farten hos en 25 åring än farten hos en 35 åring med en trasig fot. Godis!!

    SvaraRadera

Instagram

Copyright © rawk | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com