torsdag 4 februari 2010

Carola


Att en av Sveriges mest kända artister, CAROLA, är kristen på ett sånt där riktigt skrämmande sätt har vi vetat om länge. Filip och Fredrik valde att tydliggöra detta under sitt program 100 Höjdare i följande klipp:
http://www.youtube.com/watch?v=-o5UsBJ1V4o


Och nu får vi ännu mer bevis för detta här:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6542720.ab


Att en representant från Sverige, som skickas till Haiti för att samla in pengar till Hoppets stjärna, pekar på att detta står i bibeln och syftar på Guds straff är ju fan skandal. Hon får passa sig därnere. Och här hemma också. Jag blir äcklad av såna här troende människors idiotuttalanden. Vi lever på 2000-talet. Carola, du är en idiot. Håll käften.

5 kommentarer:

 1. Helt klart sanslöst sjukt. Dock så är ju Hoppets Stjärna en kristen organisation.

  SvaraRadera
 2. Det bästa är ju att hon först snackar om domedagsprofetior från bibeln och sedan:

  "Så är det här början på slutet?
  – Inte just det här. Det har faktiskt börjat för ganska länge sen. Det är inget konstigt, det vet ju alla. Vi har ju en film som heter ”2012”. Jag menar, det är ju inget konstigt med det."

  haha.

  SvaraRadera
 3. Idén om den yttersta tiden har fascinerat människor i åtminstone 4500 år om vi utgår från de religiösa urkunder som vi har till vårt förfogande... och troligen har man yrat om detta ännu tidigare än så. En kosmologisk idé som är ständigt återkommande i de tidigaste kulturerna är att människan genom viss rituell praxis upprätthåller kosmos, eller rättare sagt ordningen i kosmos. Om inte folket utförde vidskepligheten på ett visst sätt så skulle någonting annat hända, t.ex. att världen skulle förgås. Detta är ett väldigt smart sätt att skrämma människor till underkastelse inför en speciell religiös institution, och därigenom kontrollera dessa människor.

  När det gäller den här generella kristna bilden som Carola målar upp så har idén om domedagen för avsikt att tvinga människor som inte vet bättre att bli kristna.

  SvaraRadera

Instagram

Copyright © rawk | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com