fredag 26 februari 2010

Kongh live på Telefonplan


Hittade följande info på http://www.myspace.com/kongh:

”Kongh

2010-03-13 20:00
På Midsommargården (with Tribulation), STOCKHOLM (S),

Lördag 13:e mars, Midsommargården (källaren) Telefonvägen 20 , T-bana: Telefonplan Öppet: 20.00 – 02.00 Kostar: 100 spänn (Förköp på Sound Pollution & Repulsive) BILJETTERNA SLÄPPS FREDAG 13/2 OBS! ENDAST 100 BILJETTER! NÄR DET ÄR SLUT SÅ ÄR DET SLUT! :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: www.myspace.com/blodochsvard blodochsvard@gmail.com”


Kung! Detta är ju fan bara fem minuters promenad från mig! Kul med såna här spelningar. Jag åker och köper biljett till mig och Färne på SP imorgon. Om det nu finns några biljetter kvar…
Det blir konsertintensivt nu; Fear Factory på måndag, House Of fuckin' Metal nästa helg och så Kongh. Och sen tänkte jag dra ner till Malmoe och se Airbourne också snart. I likey.
2 kommentarer:

  1. Kongh! Måste ta och lyssna på dem nu när du och svenke snackar så mykcet om dem. Kung med konserintensiva perioder med. Det smäller rätt tätt här nere med. Wolfmother tidigare i månaden, Fu Manchu i söndags, funderar på att se Fear Factory i kväll och sen är det ju som sagt Airbourne om en knappa tre veckor.

    Du får skriva ett fett jävla inlägg om House of Metal sen!

    SvaraRadera

Instagram

Copyright © rawk | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com