tisdag 4 maj 2010

How To Destroy Angels - The DrowningTrent ”The fuckin’ Teaser” Reznor. Han är en mästare på det där med att teasa. Kom ihåg Year Zero! Det ploppar upp nya snygga videoklipp på hemsidan och gruppfoton har släppts. På gruppfotot är det tydligt att bandet består av Trent, Atticus Ross och frugan Mariqueen. Trent väljer att stå lite ofokuserad i bakgrunden och det är Mariqueen som får stå i fokus längst framme.

Och nu kan man också lyssna på en hel ny låt! The Drowning heter den och visst är det NIN över hela skiten. Men låten är faktiskt riktigt bra och atmosfärisk med klassisk Trent-suicidal-lyrik där följande sjungs i refrängen (tror jag):

Please anyone
I don't think I can save myself
I'm drowning here
Please anyone
I don't think I can save myself

Och det mest spännande är givetvis att det är Mariqueen som sjunger, likt en kvinnoform av Trent. Det är inget snack om att det är Trent som har skrivit melodin men Mariqueen har en spännande röst, lite viskande och förföriskt sådär. Det blir spännande att se om Trent tänker sjunga något överhuvudtaget på skivan eller om det bara är frugan som för stå för det jobbet.

Hursomhelst blev jag jäkligt peppad nu!

Lyssna på låten här:

http://pitchfork.com/news/tags/how-to-destroy-angels/

5 kommentarer:

 1. Min nya bakgrund ;)

  Så jävla gött! Å killen är ju fan så jävla överproduktiv att jag får ju nästan fan ångest av det.

  SvaraRadera
 2. Ja han har inget annat liv när han inte längre tar droger:). Han var ju inte direkt lika produktiv på 90-talet. Å andra sidan skrev han bättre musik då så jag vet inte riktigt vad man föredrar. Jo, jag skulle föredra att han börjar knarka igen!

  SvaraRadera
 3. Ja... det var ju fint och så. Det känns inte direkt som något "nytt" eller speciellt intellektuellt utmanande... men det är ju inte dåligt... det är ju inte det. Trent ska ha tur att han kan leva på gamla meriter... annars finns mängder sådant här av artister du inte visste fanns.

  SvaraRadera
 4. Håller med föregående talare. Inte alls dåligt, utan tvärtom rätt bra. Ser fram emot skivsläppet... men ändå. Det låter ju i princip exakt som NIN men med kvinnlig sångare. Värt att lägga ner hela NIN-konceptet och sen ändå köra på samma grej. VÅGA UTVECKLAS Trent... foer helvede!

  SvaraRadera

Instagram

Copyright © rawk | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com