torsdag 15 juli 2010

Witchery – Witchkrieg
Witchery, med bl a Patrik Jensen från The Haunted och Martin Axenrot från Opeth, har släppt sitt första album på fyra år. Oväntat fenomenal dödsthrash måste jag säga. Visst hör man mycket Jensen i riffen men skivan erbjuder mer klassisk thrash än The Haunted. Fet produktion och att skivan är relativt kort (på ett Reign In Blood-bra sätt!) med snabba låtar gör att man också snabbt kommer in i och fastnar för låtarna.

Skivan gästas av snubbar från bl a Exodus och Slayer. Exempel på det sistnämnda kan man spana in på den nya musikvideon till intro- tillika titelspåret Witchkrieg. En låt som jag fastnade för direkt. ”Djävulskt” kung video (producerad av en viss Anders Björler) där överherren Kerry King himself gör ett trevligt inhopp.

Mer thrash åt folket!4 kommentarer:

  1. Nya HELLYEAH-omslaget är grymt som fan också! http://www.amazon.com/gp/product/images/B003K7S0EI/sr=8-1/qid=1279226056/ref=dp_image_0?ie=UTF8&n=5174&s=music&qid=1279226056&sr=8-1

    SvaraRadera
  2. Faktiskt, sjukt snyggt är det. Peppad.

    SvaraRadera
  3. Erik: Hade omslaget till Hellyeahs Stapede spelat samma sport som det ovan hade jag i alla fall kunnat säga att det inte ens är i samma liga. Nu kan jag inte ens säga det. :)

    SvaraRadera

Instagram

Copyright © rawk | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com