måndag 23 augusti 2010

Spine Of God med Manson och Wyndorf

1999. Marilyn Manson drar av Monster Magnet-klassikern Spine Of God och Wyndorf är med och sjunger duett. Två snubbar och band i toppen av deras karriärer detta år, Manson med Mechanical Animals och Antichrist Superstar i bagaget och Monster Magnet med Powertrip släppt året innan.

Briljant framträdande och de båda frontsångarna passar hur bra som helst ihop. Och självklart eldar och slår Wyndorf sönder en gitarr på slutet. Och så bjuds det givetvis också på en massa tits and ass som filmaren gärna fokuserar på.

2 kommentarer:

 1. Om det fanns likheter mellan banden då har jag svårare att hitta det nu. Manson har totalt tappat förmågan att både uppträda live och att skriva bra musik medans Magnet fortfarande levererar stort live. Dessutom verkar nya plattan kunna.. visa vart det där jävla skåpet ska stå.

  Kungligt klipp dock. MAGNET!

  SvaraRadera
 2. Ja den där Brian Warner har tappat greppet. Det är svårt att vara 40-plussare och fortfarande kännas fräsch när han beter sig som han gör. Men men, han hade en lång storhetstid och gjorde ett stort intryck i musikhistorien - och det ska han ha all cred för.

  Samtidigt blir det lite lättare för Wyndorf att behålla skärpan. Magnet lirar fet rock utan krusiduller och det kan man göra så länge man orkar utan att det blir patetiskt, bara det kommer från hjärtat.

  Det är svårare för Manson att hitta nya uttryck och chocker med varje ny skiva. Jag menar, han känns väl allt annat än provocerande längre.

  SvaraRadera

Instagram

Copyright © rawk | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com