torsdag 18 november 2010

Fight 'Em 'Til You Can't

Jag har helt klart fått en nytändning på Anthrax. Av the Big Four i somras så måste jag säga att Anthrax imponerande mest. Trots sin ålder visar de en spelglädje som är svår att ignorera. Dessutom, trots att jag är ett fan av Anthrax 90-tal och John Bush, så måste jag säga att jag är djupt imponerad av Joey Belladonna. Han ger kanske ett lite mesigt intryck och är för söt men när han sjunger så fantastiskt bra så spelar det ingen roll.

Nedan spelar de en ny låt som skulle/ska vara med på nya plattan Worship Music som har blivit uppskjuten sen sångaren Dan Nelson fick kicken. Men låten är kung och detta lovar gott.

1 kommentar:

  1. KUNG! Speciellt med virvel på ettan. Ska bli kul att höra det färdiga resultatet.

    SvaraRadera

Instagram

Copyright © rawk | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com