tisdag 4 oktober 2011

Derbyvinst - Scarecrow ny segeröl


Timrå – MODO 2-5! Överlägset säsongens skönaste seger hittils. Och en sjukt underhållande match också. Två mål av Chef Skröder, två ass av Schremp och fyra poäng av Nicky D. Man kan lugnt säga att denna kedja gick bra ikväll. Kul med lite islossning där för Skröder och Schremp. Nicky D har visat ända sen försäsongen att han blir att räkna med även i år. Kung också att de lät unge talangfulle Ludvig Byström, 17 jordsnurr, få debutera ikväll. Och det gjorde han bra. Och vi har mycket möjligt en framtida superback i honom. Matchen skulle för övrigt ha slutat 2-6 ty det där bortdömda målet var ett korrekt mål. Sparkrörelse my ass.

Sen vill jag också hylla snubben som spelade musiken i Eon Arena ikväll. Han lirade musik av bl a Ghost (!), Pantera, Megadeth, QOTSA och The Hives. Fast betyget sänks ändå eftersom det varvades med lite skit emellanåt och att snubben säkerligen håller på TIK.

Kvällens öl spontanvalde jag på Karlaplans-systemet. Scarecrow lät tufft och jag gillar Ale men smaken var ganska anonym tyvärr. Men den var lättdrucken och samma bärs gäller på torsdag.

http://www.systembolaget.se/11246

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Instagram

Copyright © rawk | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com