onsdag 12 oktober 2011

MODO – Brynäs 4-3: BeerHere Høststout


MODO – Brynäs 4-3 efter förlängning. En underhållande match får man säga. Tyvärr släpper man återigen in i ett mål i slutminuterna. Denna gång när det är 40 sekunder kvar av ordinarie tid. Där måste man skärpa sig framöver. I övrigt då? MODO visar mästarspel i stort sett hela första perioden. Tyvärr tappar man det i andra där Brynäs tar över. I MODO kommer man igång lite igen. Detta hårt jobbande spel i första perioden visar MODO upp stundtals i matcherna men det gäller att kunna hålla uppe detta spel i längre perioder framöver. Då kommer man att kunna plocka fler poäng och klättra i tabellen. Jag är fortsatt positiv till detta nya MODO. Jag har varit beredd på att det kommer att ta tid att hitta sitt spel men jag är övertygad om att det kommer mer och mer när spelarna tydligare hittar sina roller och sitt självförtroende. Visst hade man två förluster inför kvällens match men båda var med uddamålet och i båda matcherna hade man lika gärna kunnat ta poäng eller vunnit. Man gör inga pinsamma insatser just nu.

Äntligen fick man göra mål i Powerplay. Det var… på tiden.

Tufft också att de båda amerikanerna visade vägen ikväll och gjorde två mål vardera. Det är framförallt viktigt att få igång Schremp. Han blir bättre och bättre.

Domarinsaten ikväll var dock allt annat än rolig. Många mycket konstiga domarbeslut och missar ikväll.

Kvällens öl blev av det dyrare slaget. Men även det godare slaget! Det blir nice att få dricka detta öl minst en match till.

http://www.systembolaget.se/11803

5 kommentarer:

 1. Tycker det ser bättre och bättre ut!
  Schremp verkar vara på gång, Nyström en succé ihop med honom, Hannula likaså, Sundström tillbaks och på spelhumör, Dick Axelsson äntligen ej ombytt, brunkar-femman med Hedman+Forsberg+Westin är överallt och tacklar och är besvärliga..
  Nämnde jag Schremps slagskott? Ujj....
  ..men det är dags att byta ut H.Samuelsson mot Hari eller Krüger nu nån match!

  Domarna (även linjedomarna) var pinsamma ikväll, det spretade åt alla håll och avsaknaden av spelkänsla var total....

  Såg gott ut det där ölet!

  SvaraRadera
 2. Vadå Dicken inte ombytt? Han är ju skadad, troligen samma skada som han inledde med. Han har haft en trög säsong inledningsvis men han har ju blivit bättre och bättre. En Dick i form är livsviktig för MODO.

  SvaraRadera
 3. Bättre och bättre..? Mindre dålig kanske, men bättre? nja..
  Har inte sett honom göra mycket bra hittils, och ja jag har sett alla matcher.. Han glider ju mest omkring som en gammal traktor, försöker alldeles för svåra dragningar och har på egen hand legat bakom 2 mål bakåt i de senaste matcherna (uddamålsförluster, alltså poängtapp tack vare hans lojja attityd)..

  Av snacket som går att döma så verkar det inte otroligt att det är något annat än en skada..
  Iofs bara vad jag läst på Lumberjacks, men ändå..

  SvaraRadera
 4. Jo läst det där också, men det är ju verkligen bara rykten. Att han har attitydsproblem vet alla som följt honom sen länge och att detta plötsligt ska ha försvunnit hux flux när han kommer till MODO... mja. Han kommer att vara mycket upp och ner, men också vara en matchvinnare i vissa matcher. Det är jag övertygad om.

  SvaraRadera
 5. Ja i det här fallet har jag gärna fel.. ;)

  SvaraRadera

Instagram

Copyright © rawk | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com