tisdag 29 november 2011

Chef Skrøder – tidernas bästa utländske målskytt genom tidernaMODO vinner mot Djurgården med 5-3 och vinner alltså igen på Hovet. Det är helt sjukt. Mardrömsarenan Hovet har blivit en drömarena denna säsong. Jag har missat samtliga tre matcher på Hovet, och samtliga matcher har slutat med vinst. Det betyder att jag ska hålla mig ifrån Hovet även i fortsättningen.

MODO fick en drömöppning och hade ett jäkla flyt och det stod 0-4 till MODO dryga fyra minuter in på andra perioden. Men då vaknade Djurgården och hann plocka upp ända till 3-4 innan Skröder satte femman i öppen kasse. Onödigt spännande som det ofta blir när MODO spelar denna säsong. Leder man med 4-0 ska man kunna stänga matchen. Men Djurgården var samtidigt bra och kämpade. Det positiva är att MODO nu i några matcher har lyckats hålla undan i slutminuterna. Tidigare så har ju motståndarlaget lyckats kvittera eller gå förbi i slutet. Det tyder på bättre självförtroende att vi nu håller undan. Fyra vinster de fem senaste matcherna och vi är bäst i serien efter uppehållet! Det krävs dock att trepoängarna fortsätter komma för att vi ska lyckas klättra i tabellen.

Man måste dock hylla världens bästa norrman lite extra ikväll. Per-Åge Skröder gör sin sjätte säsong i MODO-tröjan och är fortfarande hur bra och viktig som helst. Jag älskar karln. Ikväll blev han också historisk genom att vara den utländske spelare som har gjort flest mål i Elitserien genom tiderna. Det är mycket bra gjort och väldigt stort. Per-Åge är alltid nyttig. Även om han har perioder då han inte gör så mycket poäng och mål så är han alltid delaktig genom att grisa och vara en powerforward. Men nu när han börjat göra poäng har han också börjat klättra i den jämna poängligan. Hans +/- imponerar dock mest: +12. Och i den tabellen ligger han på tredje plats i serien, slagen av endast Johan Davidsson och Nicky D som leder på +14.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Instagram

Copyright © rawk | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com