söndag 4 december 2011

Inför 2011 års bästa skivor (Smackebonk is rising!)

Sen nystarten i augusti har Smackebonk-besökarna börjat återkomma till bloggen på allvar. Detta vittnar bilden nedan om som visar antalet besökare per månad. Det är kul. Folk verkar tycka att det vi skriver om är lattjo. Dock så är det ju i stort sett bara den där Rawk som skriver här. Färne har sina perioder. Judge Dave vaknar till nån gång och skriver men sover just nu. Och det händer att även Gamm-Pappa Dread får för sig att skriva något. Men det är ändå dåligt! Resten av skribenterna (Hej Kriz och Nordin) är, för att uttrycka sig på ett klassiskt sätt, ett skämt. Hoppet är ju dock det sista som överger en.Men är det något som får majoriteten av Smackebonks skribenter att gång på gång återkomma och lägga ner lite tid på att skriva ett inlägg så är det när årets bästa skivor ska koras. Det är tradition. Och därför ville jag vara ute i god tid och redan nu peppa folk till att skriva denna klassiska lista i år. Såhär har det sett ut tidigare år:

2010 års bästa skivor
Rawk
Svenke
Pappa Dread

2009 års bästa skivor
Rawk
Svenke
Pappa Dread
Kriz

2008 års bästa skivor
Rawk
Svenke
Pappa Dread
Kriz: del 1, del 2, del 3.
Nordin

2007 års bästa skivor
Rawk
Svenke
Pappa Dread
Kriz
Nordin

2006 års bästa skivor
Rawk
Svenke
Kriz
Nordin

Som ni kan se så var det bara Rawk, Pappa och Svenke som gjorde listan förra året. Vad fa-an hände med Nordin och Kriz? Roligt var att även Judge Dave gjorde ett försök 2009. Färne smackade även upp sina nomineringar för 2009 men vi fick aldrig se resultatet. Det hade varit kul om dessa två herrar skulle överraska världen med att skriva en lista över årets bästa skivor.

Så, vilka kommer att vara med och göra listan i år?

Jag råder er att börja i tid. För det tar sin tid om man vill göra det ordentligt. Så börja lite smått redan nu. Regeln bör också vara att listan ska upp innan året är slut. Eller hur?

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Instagram

Copyright © rawk | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com