söndag 26 februari 2012

Paradise Lost till Sverige

Konsertvåren är alltid blek i förhållande till konserthösten men här kommer en glad nyhet. Mina husgudar Paradise Lost kommer till Sverige för tre spelningar i maj! Det gör mig glad. Senast de var här på besök tyckte jag såhär om deras spelning men jag hoppas att Greg Mackintosh kan spela denna gång. Vi ses på Debaser 16:e maj!

15 maj – Sticky Fingers, Göteborg
16 maj – Debaser Slussen, Stockholm
17 maj – Kulturbolaget, MalmöFör övrigt kan jag också tipsa om att följa sångaren Nick Holmes på Twitter (@NickHolmesPL). Han är en trevlig britt som faktiskt alltid svarar om man tillfrågar honom.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Instagram

Copyright © rawk | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com