fredag 3 augusti 2012

Machine Head - Darkness Within

Jag såg precis Machine Heads nya musikvideo till Darkness Within och jag måste säga att jag blev mycket positivt överraskad. Det är väldigt sällan som jag verkligen gillar en musikvideo nuförtiden men denna video skiljer sig helt klart från den typiska standardmusikvideon. Inspelad på olika platser i Prag är det en mörk, vacker och ganska sjuk video som självaste Robb Flynn har varit med och regisserat. Han borde absolut fortsätta med detta. Jag blir också mer sugen än någonsin att åka till Prag väldigt snart. Kanske styra upp en grabbresa dit i höst?

Se videon nedan och läs sedan Robb Flynns läsvärda förord här.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Instagram

Copyright © rawk | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com