onsdag 5 september 2012

Neurosis - Honor Found in Decay (trailer)

Jag kommer hem och är jättetrött. Då ser jag denna Neurosis-trailer nedan och blir alldeles upprymd och ryser lite grann. Spännande musik gör så med mig. Det är min religion.

Tidigare har det släppts korta, abstrakta 30-sekundersklipp för den nya Neurosis-plattan. Klippet nedan är ett längre klipp där bandmedlemmarna pratar lite i stora fina ord om Neurosis. Och så får man höra ett klipp från en ny låt. Utan att ha hört något mer så vet jag att detta är en extremt stark kandidat till årets bästa skiva. Neurosis står alltid lite över i stort sett allt annat. En av kommentarerna till detta klipp beskriver Neurosis på ett utomordentligt sätt:

Neurosis' music is best when you don't try to process it, you just let it run through you.Nya Neurosis-skivan på fem år,  Honor Found in Decay, släpps 29 oktober.

Jag och Scott Kelly efter spelningen på Medis 2007. 

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Instagram

Copyright © rawk | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com