tisdag 20 januari 2015

Lyssna på Lord Dyings nya platta då!


Lord Dying bildades 2010 och släppte första fullängdaren Summon the Faithless 2013. Jag upptäckte bandet ifjol och blev såld när jag fick äran att se dem live två gånger. Jag diggar deras form av sludge med skeva geniala riff. Gillar du tidiga Mastodon kommer du gilla Lord Dying.

Uppföljaren Posioned Altars släpps 26 januari. Dock går det att lyssna på skivan redan nu via streamen nedan, och det är ju svårt att låta bli när man erbjuds en sådan möjlighet. Jag har lyssnat igenom Poisoned Altars 1,5 ggr och jag kan säga redan nu att den här skivan är kung och känns starkare och argare än debuten. Låtarna vrider sig och är progressiva och sången från Erik Olson är briljant. Och riffen staplas på varandra, en skur av geniala riff från alla håll. Jag är redan såld, och ska lyssna på denna skiva hela dagen imorgon. Du också.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Instagram

Copyright © rawk | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com