söndag 18 januari 2015

Lyssna på Thåströms nya singel “Kom med mig"

Thåström släpper sitt nya album ”Den morronen” 11 februari. Det ser jag fram emot. Dock var jag lite besviken på förra skivan, Beväpna dig med vingar. Soundet på den skivan var lite mer maskinellt och hårdare, det gillade jag, men texterna berörde mig inte lika mycket som på "Kärlek är för dom" eller framförallt på fantastiska "Skebokvarnsv. 209".

Första singeln för nya skivan heter ”Kom med mig” och släpps 23 januari. Men låten sändes på SR redan igår och går att lyssna på i ljudklippet nedan, 12 minuter in.

Svärtan finns där och det är en vacker låt. Väldigt avskalad och lite hypnotisk sådär. Och det är inget snack om att han fortsätter att köra på samma stil som han påbörjade med "Skebokvarnsv. 209" som släpptes 2005. Och något annat trodde man ju inte heller.
0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Instagram

Copyright © rawk | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com