torsdag 15 januari 2015

Ny blogg – www.rawk.nu!

Hej!

Det kanske inte är någon som bryr sig men jag är lite peppad eftersom jag har startat en sprillans  ny - EGEN - blogg.

Bakgrunden är som följer. Bloggen Smackebonk.se är i stort sett död. Det är nästan bara jag som har skrivit där de senaste åren och knappt det. Syftet med den bloggen var att ”stärka och bibehålla gemenskapen” i det gamla kompisgänget från Ö-vik. Men när ingen skriver så faller ju det konceptet. Mina gamla barndomspolare har fullt upp med ungar och allt det där. Men det är lugnt, jag älskar dem ändå. Och vi snackar för fullt på Messenger ändå där diskussionerna oftast handlar om blöjor, politik, husvagnar och ibland vilken alkoholhaltig dryck som inmundigas.

Men jag har på sistone blivit sugen på att blogga lite igen. Det känns old school och nästan lite smått förlegat just nu. Det som gäller idag är snabbt skrivna texter på 140 tecken på Twitter. Folk länkar hit och dit men få skriver ju något själva. Få fördjupar sig. På en blogg kan man skriva mer. Och jag brukar gilla att skriva av mig ibland. Och skriva om mina intressen. Så det tänkte jag påbörja lite igen.

Jag har importerat alla mina inlägg från Smackebonken-bloggen så att jag har ett litet arkiv att falla tillbaka på. Jag har rensat några av dessa inlägg och möjligen kommer jag rensa fler också. Och alla detaljer kring layouten är jag väl inte helt tillfreds med ännu, men detta får duga i detta nu.

Sedan får vi se hur det går och om det blir några inlägg. Men om jag har lagt ut en liten slant på en .nu-domän så ska jag lägga ner lite krut på bloggandet också!

4 kommentarer:

Instagram

Copyright © rawk | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com