tisdag 3 februari 2015

Windhand-merch

På vägen hem från jobbet ser jag hur kompis Fredde peppar över innehållet i sitt nyanlända paket med skivor och t-shirts från Windhand. Jag blev avis, men väl hemma såg jag att jag också hade ett paket från staterna att hämta ut. Och ja, det innehöll också Windhand-merch! Det är en oslagbar känsla när man kommer hem och har mottagit en avi och vet att den innehåller skivor eller dylikt.

Jag tycker att Windhand är typ det bästa doombandet i dagsläget och eftersom jag bara äger Soma-plattan var det dags att köpa resten. Och en t-shirt såklart. Som uppackningsmusik lyssnar jag på Windhandlåten Forest Clouds som de släppte som en split tillsammans med Salem’s Pot ifjol. Tyvärr är den fysiska upplagan slutsåld sen länge men låten går att lyssna på här. Och det bör man göra för den är tung, hypnotisk och en av fjolårets bästa låtar.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Instagram

Copyright © rawk | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com