onsdag 1 april 2015

Världens bästa mashups

Mashups (en mix av två eller fler låtar) var ju väldigt populärt ett tag. Det kanske det fortfarande är, vad vet jag, men det känns som att det har dött av lite grann. Jag är väl inte ett jättestort fan av mashups egentligen men okej, jag är svag för metal/rock-mashups. Jag gick nyss bananas på ”The Trooper Believer” och kände därför att jag måste lista några av mina favorit-mashups. De flesta är gamla men jag lade till nån ny också. Lady Gaga/Judas Priest-mashupen är ju fullständigt suverän och har varit min favorit länge och Whole Lotta Sabbath är perfekt och så vansinnigt snygg. Håll till godo.

Snuffing Else Matters (Metallica vs Slipknot)


Lady Judas (Lady Gaga vs Judas Priest)


Sad But Superstitious (Stevie Wonder vs Metallica)


Thunder Busters (AC/DC vs Ghostbusters)


Never Gonna Give Your Teen Spirit Up (Nirvana vs Rick Astley)


Enter You (Metallica vs Bryan Adams)


The Trooper Believer (Iron Maiden vs The Monkees)


Whole Lotta Sabbath (Led Zeppelin vs Black Sabbath)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Instagram

Copyright © rawk | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com