torsdag 26 november 2015

The Moth Gatherer - The Earth Is The Sky

Jag blev väldigt uppslukad av The Moth Gatherers debutplatta och den fick en hedrande och fin nionde plats på min lista över 2013 års bästa skivor. Uppföljaren The Earth Is The Sky släpps imorgon och recensionerna har varit mycket positiva. På The Earth Is The Sky har trion tagit hjälp av ett gäng spännande gäster: David Johansson från Kongh, Wacian från Code, The Cuukoo från Terra Tenebrosa och Thomas Jäger från Monolord. Detta grepp gillar jag som fan och jag har sett fram emot den här skivan väldigt mycket och kan inte vänta med att kasta mig in i The Moth Gatherer mörka och drömska musik. Skivan går att streama nedan.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Instagram

Copyright © rawk | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com